miercuri, 6 iunie 2018

Află cu ce videograf trebuie să lucrezi ca să fii mulțumită de filmarea nunții tale


Acest articol este pentru tine, cea care vei fi mireasă! Ține cont de sfaturile mele și sigur vei fi mulțumită de filmarea nunții tale.

Știu, mai este puțin și vine nunta iar tu încă nu ai găsit un cameraman bun să fie liber sau nu ai găsit deloc ceva care să îți placă.

Ce este de făcut?



În primul rând te sfătuiesc să nu intri în panică. Sigur vei da de cameramanul potrivit ce îți va filma nunta așa cum îți dorești tu. 

Și, când spun că îți va filma nunta așa cum îți dorești tu, nu mă refer la faptul că tu trebuie să înveți limbajul video gramatical încât să-i spui acestuia în ce unghiuri și ce sisteme de stabilizare să folosească pentru a filma nunta.

Urmează acești pași în care te învăț cum să alegi videograful potrivit pentru filmarea nunții tale.

1. În primul rând află ce îți place. Îți cunoști personalitatea, ar trebui să fie ușor să te identifici cu un stil emoțional. Răspunde-ți la următoarea întrebare: 

De ce faci nunta? Dacă răspunsul tău este pentru că îl iubesc atunci lucrurile se simplifică când vine vorba de acea persoană care trebuie să îți imortalizeze nunta în imagini video. 

Dacă nunta o faci pentru că ai ajuns la maturitatea emoțională atunci trebuie să cauți un videograf ce realizează filmări cinematice.

2. Ce faci dacă nu te indentifici cu personalitatea ta și totuși nu ști ce îți dorești? Sfatul meu este să recurgi la ce filme îți plac. În funcție de stilul filmelor pe care le vezi, ai putea alege și serviciul video de nuntă.


Uite, ce părere ai despre acest film de nuntă?


3. Ia în calcul și dorințele soțului. Ține cont și de locația evenimentului și de invitați. Videografii profesioniști de nuntă sunt de 2 feluri. Aceștia se diferă în funcție de maturitatea profesionala a fiecăruia dar și de viziune. Videografi Cineaști și Videografi Pro.

Videografii Cineaști îți crează o poveste, iar cei Pro îți editează fără a urmării firul narativ și fără să transmită emoția evenimentului.

Așadar, dacă ai o nuntă tradițională, vei colabora cu un videograf care a realizat astfel de evenimte. Prin acest mod îți vei da seama cum se adaptează videograful.

4. Bugetul. Cât plătești pentru o filmare de nuntă? De multe ori bugetul constituie o problemă în alegerea videografului de nuntă. De cele mai multe ori miresele se plâng de prețurile ridicate pentru anumite servicii video de nuntă.

Vă dau dreptate. Sunt videografi care merită și videografi care nu merită anumite onorarii. Nu sunt în măsură să spun eu cine merită sau nu. 

5. Gândește-te că filmarea de nuntă se realizează într-un mod real ce ține de prezent. Acest lucru trebuie să te facă să înțelegi că nu poți remedia problema în cazul în care videograful nunții tale nu a filmat sau editat așa cum îți dorești.

6. Caută tu videograful de nuntă și nu te lăsa influențată de reclame. Șansele să găsești un videograf foarte bun și care să nu coste mult sunt mult mai mari dacă vei căuta.

7. Caută prin termeni cât mai lungi:

  • Videograf profesionist realizez filmări cinematice de nuntă
  • Poveste cinematică de nuntă spusă în imagini
8. Nu face greșeala să cauți prin acești termeni:

  • Cameraman ieftin
  • Foto video nunta
  • Foto video nuntă și album
  • Cameraman nuntă din București
Motoarele de căutare îți vor generaliza căutările dacă tu nu le filtrezi prin fraze cât mai bogate ca și conținut.

Caută inteligent videograful de nuntă! Sigur îl vei găsi. Sau poate chiar l-ai găsit deja la aceasta adresa: https://madvideo.ro/videografi




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu