vineri, 12 octombrie 2018

Fotografia de nunta mai ieftina decat rochia de mireasa

Nu stiu cum vi se pare voua dar pe mine ma intriga faptul ca unele mirese platesc mai mult pe rochia de mireasa decat pentru fotografiile de nunta. Nu stiu daca este vorba de opulenta, trend sau asa este normal, dar simt nevoia sa imi spun parerea despre acest subiect.

In primul rand rochia de mireasa, indiferent de valoarea ei in bani, o porti o singura data! Hai de 2 ori poate daca alegi sa te mai pozezi nu stiu pe unde intr-o locatie frumoasa. Dar sa ajungi sa platesti de 3 ori chiar 5 ori suma pe care o dai fotografului, eu cred ca este ilogic. Si am sa iti spun si de ce cred asta.

Cat valoreaza pentru tine fotografiile de nunta?


Fotografiile de nunta, nu ca iti vor ramane toate viata, dar ele reprezinta singura metoda prin care poti sa retraiesti perioada nuntii. Multe mirese spun ca fotografiile de nunta inseamna ziua nuntii si punct. Dar nu este asa! Fotografiile de nunta reflecta in timp omul din ziua nuntii. Reflecta perioada lui, prezentul lui si legatura pe care acesta o are cu restul oamenilor. Este vorba de un dialog permanent ce face ca timpul sa se scurga cu o valoare imensa peste aceste amintiri.



Clar ai nevoie de un fotograf profesionist care sa aiba aceleasi valori ca si tine! Ai nevoie de un fotograf  care sa inteleaga importana nuntii tale. Un fotograf nu este un simplu om care face un simplu serviciu in masa. Este un om ce trebuie sa se adapteze in permanenta pe tot parcursul nuntii pentru a iti oferi acele imagini care nu mor niciodata.

Conteaza foarte mult sa stii sa alegi fotograful de nunta pentru ca totul sa nu devina in zadar. Citeste despre cat costa fotograful nuntii tale si convinge-te cat de pretios este serviciul de fotografie in ziua nuntii.

Si te intreb: De ce trebuie sa platesti mai mult pe rochia de mireasa decat pe fotografiile de la nunta? Rochia va fi aruncata intr-un dulap dupa nunta. Si, de fiecare data cand ai sa o vezi te vei intreba: Oare unde sa o mai pun sa fac mai mult loc! Nimic mai mult.

Timpul decide valorea!


Ce vei face cand vei da peste albumul cu fotografiile de la nunta? Iti vei spune: Vai ce frumos! Si gandeste-te ce ai sa simti cand ai sa-i arati albumul de nunta copilului tau! Ii vei spune cumva: Ia uite mami ce rochie de la firma x cu perle am avut? NU! Dar cu siguranta copilul tau va intelege ca mami si tati au fost fericiti in acea zi!

Raman la parerea ca timpul decide valoarea acestor bunuri: Fotografiile de la nunta si Rochia de Mireasa! Tu alegi unde si in ce fel trebuie alocat bugetul pentru nunta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu